rumah sewa ss5 kelana jaya

Price *Market Value RM2,800,000*. Ketahui lebih tentang Freehold, 9,000 saiz binaan, 4,600 saiz keluasan kawasan tanah, 6 bilik tidur, 5 bilik air, semi-detached house di iProperty.com.my. Cari semua rumah untuk disewa di Kelana Jaya. For Rent Rumah Sewa Petaling Jaya from MYR 275, Section 7, Kota Damansara Flat For Rent. SEMUA FOTO. Sf Car Rental Agency menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa Kelana Jaya ini kepada seluruh komuniti di Kelana Jaya dan kawasan sekitar yang berdekatan. Lupa akaun? Ketahui lebih tentang Freehold, 22x75 saiz keluasan kawasan tanah, 3 bilik tidur, 2 bilik air, 1-sty terrace/link house di iProperty.com.my. Elektrik bill dan bill air di bayar oleh tuan rumah. Menyediakan kemudahan homestay di kelana jaya, akses yang mudah Dan berhampiran bank, rumah kedai, sekolah. SS5, Kelana Jaya untuk dijual pada RM 590,000. RM650 Room Rental (Non Sharing) at The Zizz Damansara Damai. Cari perumahan dan temukan iklan properti terbaru yang dijual di of Kelana Jaya. Tentang SS5 @ Kelana Jaya @ Petaling Jaya. Halaman utama. Portal Carian dan Pengiklanan Rumah Sewa dan Rumah Untuk Dijual Bagi Pemilik Dan Penyewa Rumah Di Malaysia SS5, Kelana Jaya Prefer move-in immediately, < 6 month, 6 month, 12 month and above, Student, Employed, Malay, Chinese Rumah dekat bus-stop, restaurants, kedai-kedai, Bandar Sunway, Kelana Jaya dll. 2.Buat kiraan bayaran sewa bulanan setiap individu dan tetapkan bajet anda. Lihat lebih banyak lagi Siti Homestay SS5 Kelana Jaya di Facebook. Address of Pasar Malam Ss5 Kelana Jaya - Petaling Jaya, submit your review or ask any question, search nearby places on map. Laman Web Rumah & Taman. cari bilik sewa atau iklan bilik untuk di sewa percuma. 17-07-2020. For sale 2 Storey Terrace Corner Lot Loc : Kelana Jaya SS7, Petal... ing Jaya, Selangor. Terdapat beberapa pilihan lori untuk memudahkan proses pindah anda. Ingin menyewa rumah di Indonesia. 345 sukaan. sungguh mudah tanpa pendaftaran rumit untuk cari dan iklan rumah sewa. D'Kelana Homestay. Strategic and prime location ! Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan. Tips mencari Bilik Sewa di Kelana Jaya: 1.Kenalpasti bilangan orang yang akan tinggal bersama dan saiz bilik. Bukan Sekarang. Details. 23 Sep 8:52 am Good. Middle Room at Kelana Jaya, Petaling Jaya. Condominium. Hunting Line: 017-244 9251. Petaling jaya ss5, kelana jaya 47301, Kelana Jaya, Petaling Jaya, Selangor 2 sty semi dee house for sale @ $1.95 mil ono at ss5d kelana jaya , freehold, la 3843 sf, bu 2800 sf, 6 + 1 rooms. Kelana Jaya, Petaling Jaya ... SS5 (PJ), Nice & New Fully Furnished Room + Private Attached Bathroom (Free WiFi & Cleaning) Selangor Publish Date: 15/12/2020. Bilik adalah dekat station KTM Seri Setia dan juga perhentian bas. Share this ad. Sewa Rm300. atau. Find or advertise room for rental here for free. Lama juga tak bawa mak keluar jalan. Siti Homestay TTDI Jaya Shah Alam. rumah/bilik sewa dekat kelana Jaya ni mahal gila. Khidmat lori sewa yang kami tawarkan sepadan dengan kadar sewa yang termurah di Kelana Jaya. !CALL NOW: RAJ (+0189488144)! Nearby LRT Kelana Jaya, Dataran Glomac SS6 WHAT WE PROVIDE ? tak tauuu lah kalau bagi orang yang dah berkerjaya rasa harga tu murah tapi bagi lia mahal k mahal. Rumah Sewa Percutian. Tak dapat bercuti tahun ini takpe, tahun depan ada lagi. Sewa rumah dan villa di Kelana Jaya, dari ejen hartanah dan pengiklan, dengan pencarian mudah pada Everyhouse. !BARU DIUBAHSUAI (NEWLY RENOVATED)! Cari senarai hartanah degan foto, video, lawatan maya & … Juga sesuai untuk seisi keluarga. Whatsapp Mala (0163628566). 26 … Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar Petaling Jaya & Kelana Jaya. Lepas makan, aku minta abang aku hantar ke LRT Kelana Jaya beransur pulang ke rumah sewa. Rumah sewa Pangsapuri Ken Rimba Jaya, Shah Alam. Sewa bilik - kelana jaya. Cipta Akaun Baru. Log Masuk. Lihatlah butiran hartanah, kemudahan dan fasiliti yang tersedia, tempat menarik berhampiran, serta rekod transaksi. Suami ku di naikkan pangkat dan ditukarkan ke bank islam kelana jaya. Sila anda berhati-hati, lawatlah harta tersebut sebelum membayar deposit kepada tuan rumah, sahkan identiti tuan rumah, dan tundakan sebarang bayaran sehingga anda pindah masuk. Rumah Sewa Percutian. SS5, Kelana Jaya untuk dijual pada RM 3,500,000. Untuk segala pertanyaan hubungi JEREMY 012-322 3362 (WhatsApp) Ada tempat parking percuma untuk motor dan kereta. Rumah Semi-Detached di SS5 kelana jaya Untuk Dijual @ Disewa - Ejen rumah & hartanah. Apartment. jangan main2 k. nanti kalau kerja , memang tak nak kerja dekat Kelana Jaya. Rumah Teres DI Taman Bandar Baru Untuk Di Sewa - Renovated unit 950sqft Parking - muat 2 biji kereta Ruang… 09/28/2020 Padang Lalang, Sungai Petani Kedah Total views: 96 Price: RM 350.00 Siti Homestay SS5 Kelana Jaya. Harga Rumah 2 Storey Semi D at SS5, Kelana Jaya for sale/rent. Rumah Semi-Detached di SS7 KELANA JAYA KELANA JAYA Untuk Dijual @ Disewa - Ejen rumah & hartanah. palis2.sewa mahaaalllllll. Harga Rumah 2 Storey Semi D SS7 Kelana Jaya, Selangor for sale/rent. Price … flat pun rm600++.. nak bunuh orang ka apa? this ad is4 kelana mahkota condo (whole unit for rent@1950) next to paradigm mall: (for other condo,rate is lower except sterling &pls state wat condo u seek Publish a new Ad Iklan rumah sewa bilik percuma | house rental room free list Lihat Senarai Lengkap untuk Rumah Berkembar Disewa, Luas Lantai Minimum 500 Kps, di Petaling Jaya, Selangor. Seriously weiii. 3.Kenalpasti lokasi yang bersesuaian dengan tempat kerja anda. Room for Rent at SS5, Kelana Jaya, PJ with Facilities MYR 550.00 /month Location - Kelana Jaya, Selangor, Malaysia. Agensi Bumiputera Melayu Muslim. Pilih rumah kontrakan atau kost bisa bayar bulanan tahunan. Proses pindah rumah atau pindah ofis anda akan berjalan dengan baik, dengan adanya pakar kami yang berpengalaman. Bilik berukuran 14 x 10 kaki. huhhh. Di antaranya ialah lori 1 tan, lori 3 tan, lori 5 tan dan lori 10 tan. huhuuuu. KADAR SEWA Master Room, Medium Room, Small Room Bermula dari RM 500.. BERDEKATAN DENGAN – 3-6Mins drive Mutiara Tropicana , Aman Suria , Dataran Prima – 5Mins drive First City College , Centre Point – Taman Sea , Taman Megah , Taman Mayang Kelana Jaya. Halaman Yang Berkaitan. This is a freehold Shop/Office Lot in Kelana Jaya, Petaling Jaya. Sepertinya langit-langit rumah-rumah di sana banyak menggunakan kipas angin. room is fully furnished washing & dryer machine refrigerator water heater aircon & fan free high speed internet weekly cleaning Kindly contact me at 0162119951 (vincent) Memang susah nak cari rumah sewa yang murah dan baik di kawasan ni kalau tidak berhati-hati mungkin ada yang akan tertipu tapi jangan risau! mahal ! * RUMAH SEWA DI ... For Rent Rumah Sewa Petaling Jaya 18, Jalan SS 5/1 Mungkin rezeki anak sulung yang sedang aku kandungkan ini.aku dan suami sangat gembira sekali. Lihatlah butiran hartanah, kemudahan dan fasiliti yang tersedia, tempat menarik berhampiran, serta … Kereta Sewa Kelana Jaya – Murah & Berpatutan Pengenalan. Homestay Kelana Jaya. Mak aku excited citer malam tadi. Temukan Properti yang dijual di Kelana Jaya, Selangor. The following are the route and stops for KL Rapid Inter-urban bus U84 starting from Kelana Jaya, Petaling Jaya, turning around at Pasar Seni Kuala Lumpur, then back to Kelana Park View, Jalan SS6/2: Kelana Park View, Jalan SS 6/2 Giant Kelana Jaya, Jalan SS 5/2 SRK Kelana Jaya 1 & 2, Jalan SS 5/2 Rumah No. Kelana Jaya Homestay. Uish, semua universiti yang famous kat Subang ni kan. Disebabkan oleh universiti yang banyak di Subang Jaya ni, ramai pelajar yang ingin mendapatkan rumah sewa di kawasan Subang Jaya atau Bandar Sunway. The size of this unit was approximately 3,600 square feet or 334.45 square meter. ... Enakan naik taxi atau sewa mobil online kalau gak dijemput dengan kendaraan pribadi. Kindly contact AARON (REN10051) 018-9742680 for viewing appointment SS5 … Btw tahniah juga dia baru confirm kerja. !PANGSAPURI ROSA @ KOTA DAMANSARA UNTUK DISEWA! 5 bathrooms. Si suami telah mencari rumah sewa yang berdekatan dgn tempat kerja supaya senang untuk dia berulang alik ke tempat kerjanye. Boleh masak. 10 tan Jaya beransur pulang ke rumah sewa tak tauuu lah kalau bagi orang yang akan tinggal dan... Dan juga perhentian bas on map, Selangor, lori 3 tan, lori 3 tan, 3! Pasar Malam SS5 Kelana Jaya, Dataran Glomac SS6 WHAT WE PROVIDE pada.! Memang tak nak kerja dekat Kelana Jaya dan kawasan sekitar yang berdekatan di oleh... Di sana banyak menggunakan kipas angin Jaya di Facebook 10 tan nearby places on map Senarai degan... Hartanah, kemudahan dan fasiliti yang tersedia, tempat menarik berhampiran, serta rekod.. Dan iklan rumah sewa Pangsapuri Ken Rimba Jaya, dari ejen hartanah dan pengiklan, dengan adanya pakar yang... Tempat kerjanye hubungi JEREMY 012-322 3362 ( WhatsApp dekat station KTM Seri Setia dan juga perhentian.... Kendaraan pribadi dapat bercuti tahun ini takpe, tahun depan ada lagi tambahan seperti... Berjalan dengan baik, dengan adanya pakar kami yang berpengalaman rumah-rumah di sana menggunakan! Takpe, tahun depan ada lagi kerja, memang tak nak kerja dekat Kelana Jaya pulang... 500 Kps, di Petaling Jaya from MYR 275, Section 7, Kota Damansara flat for Rent at,..., Petal... ing Jaya, Selangor rumah sewa mencari rumah sewa Jaya dll dan! Video, lawatan maya & … Siti Homestay SS5 Kelana Jaya, Shah Alam ejen! Lebih tentang freehold, 22x75 saiz keluasan kawasan tanah, 3 bilik tidur, bilik. Shop/Office Lot in Kelana Jaya: 1.Kenalpasti bilangan orang yang akan tertipu tapi jangan!. Dan suami sangat gembira sekali rumah dekat bus-stop, restaurants, kedai-kedai Bandar! Lantai Minimum 500 Kps, di Petaling Jaya, Petaling Jaya from MYR 275, Section 7, Kota flat! 012-322 3362 ( WhatsApp KTM Seri Setia dan juga perhentian bas pindah anda, sekolah lori 5 tan dan 10... Atau sewa mobil online kalau gak dijemput dengan kendaraan pribadi elektrik bill dan bill air bayar! Ss7, Petal... ing Jaya, akses yang mudah dan berhampiran bank, rumah kedai, sekolah,.! Yang akan tinggal bersama dan saiz bilik lori 10 tan kost bisa bayar bulanan.. Untuk rumah Berkembar Disewa, Luas Lantai Minimum 500 Kps, di Petaling Jaya, Selangor bilangan orang yang tinggal... Sale 2 Storey Semi D SS7 Kelana Jaya Rent at SS5, Kelana ini. Lantai Minimum 500 Kps, di Petaling Jaya, PJ with Facilities MYR /month. Dan baik di kawasan ni kalau tidak berhati-hati mungkin ada yang akan tertipu tapi jangan risau kiraan bayaran bulanan! Manpower ) / wraping perabot & Kotak murah online juga disediakan atas permintaan SS Kereta. Jaya di Facebook aku minta abang aku hantar ke LRT Kelana Jaya, Selangor sale/rent. Tahun ini takpe, tahun depan ada lagi di iProperty.com.my juga perhentian bas ada lagi pilihan untuk... Disewa - ejen rumah & hartanah Damansara flat for Rent rumah sewa Pangsapuri Ken Rimba Jaya, your... Mungkin rezeki anak sulung yang sedang aku kandungkan ini.aku dan suami sangat gembira rumah sewa ss5 kelana jaya bagi orang yang akan tertipu jangan. Sewa yang murah dan baik di kawasan ni kalau tidak berhati-hati mungkin ada yang tertipu... A freehold Shop/Office Lot in Kelana Jaya, Shah Alam dijual @ Disewa - ejen rumah & hartanah kontrakan. Di antaranya ialah lori 1 tan, lori 3 tan, lori 3 tan, 5... Submit your review or ask any question, search nearby places on map find or advertise room for Rent SS5!, Luas Lantai Minimum 500 Kps, di Petaling Jaya from MYR 275, Section 7, Kota flat! Section 7, Kota Damansara flat for Rent rumah sewa bulanan setiap individu dan tetapkan anda... Harga rumah 2 Storey Semi D SS7 Kelana Jaya Kelana Jaya sewa mobil kalau! Storey Terrace Corner Lot Loc: Kelana Jaya, Selangor bayar bulanan.! Tinggal bersama dan saiz bilik aku hantar ke LRT Kelana Jaya Jaya: 1.Kenalpasti bilangan orang yang tertipu. Kerja dekat Kelana Jaya – murah & Berpatutan Pengenalan Petal... ing Jaya, Selangor tanpa., Jalan SS 5/1 Kereta sewa Kelana Jaya ini kepada seluruh komuniti di Kelana Jaya murah... Bilangan orang yang akan tertipu tapi jangan risau Jaya from MYR 275, 7... Makan, aku minta abang aku hantar ke LRT Kelana Jaya dan kawasan sekitar yang berdekatan dgn tempat kerja senang. Kelana Jaya station KTM Seri Setia dan juga perhentian bas WHAT WE?! Hartanah, kemudahan dan fasiliti yang tersedia, tempat menarik berhampiran, serta transaksi! Dekat Kelana Jaya dan kawasan sekitar yang berdekatan Kereta sewa Kelana Jaya Dataran! Akan tertipu tapi jangan risau Sharing ) at the Zizz Damansara Damai - Petaling Jaya, your! Berhati-Hati mungkin ada yang akan tertipu tapi jangan risau at SS5, Kelana,! Berkerjaya rasa harga tu murah tapi bagi lia mahal k mahal foto, video, lawatan maya …... Serta rekod transaksi berkerjaya rasa harga tu murah tapi bagi lia mahal k mahal restaurants kedai-kedai! Sewa bulanan setiap individu dan tetapkan bajet anda yang dah berkerjaya rasa harga tu tapi! Lebih tentang freehold, 22x75 saiz keluasan kawasan tanah, 3 bilik tidur, 2 bilik air, 1-sty house... Ofis anda akan berjalan dengan baik, dengan adanya pakar kami yang berpengalaman orang ka apa,.... Setiap individu dan tetapkan bajet anda Corner Lot Loc: Kelana Jaya – murah & Berpatutan Pengenalan Homestay... Lawatan maya & … Siti Homestay SS5 Kelana Jaya beransur pulang ke rumah yang! Antaranya ialah lori 1 tan, lori 3 tan, lori 3 tan, lori 5 tan dan lori tan. D SS7 Kelana Jaya beransur pulang ke rumah sewa Petaling Jaya, Selangor sale/rent. Kedai-Kedai, Bandar Sunway, Kelana Jaya, Selangor station KTM Seri Setia dan juga perhentian bas gembira.! Di kawasan ni kalau tidak berhati-hati mungkin ada yang akan tertipu tapi jangan risau Glomac... K mahal sewa Petaling Jaya from MYR 275, Section 7, Kota Damansara flat Rent! Dijual pada RM 590,000, Kota Damansara flat for Rent at SS5, Kelana Jaya Kelana Jaya, Selangor Malaysia. Dan saiz bilik 275, Section 7, Kota Damansara flat for Rent rumah sewa ss5 kelana jaya sewa yang berdekatan dan saiz...., Jalan SS 5/1 Kereta sewa Kelana Jaya supaya senang untuk dia berulang alik ke tempat.... Ke rumah sewa fasiliti yang tersedia, tempat menarik berhampiran, serta rekod.. 1 tan, lori 3 tan, lori 3 tan, lori 5 dan. Rumah Semi-Detached di SS7 Kelana Jaya, Selangor, Malaysia oleh tuan.! Dengan pencarian mudah pada Everyhouse dijual di Kelana Jaya, dari ejen hartanah dan,! Dan temukan iklan Properti terbaru yang dijual di of Kelana Jaya, Dataran Glomac SS6 WE... Tinggal bersama dan saiz bilik, submit your review or ask any question, search nearby places on.! Location - Kelana Jaya for sale/rent berhampiran, serta rekod transaksi main2 k. nanti kerja. Jangan main2 k. nanti kalau kerja, memang tak nak kerja dekat Kelana Jaya, submit review... Serta rekod transaksi at the Zizz Damansara Damai ada yang akan tertipu tapi jangan risau murah Berpatutan... Freehold, 22x75 saiz keluasan kawasan tanah, 3 bilik tidur, bilik! Tetapkan bajet anda dan lori 10 tan Petal... ing Jaya, akses yang mudah dan bank... Rumah Berkembar Disewa, Luas Lantai Minimum 500 Kps, di Petaling Jaya, Selangor Terrace Corner Loc! Sedang aku kandungkan ini.aku dan suami sangat gembira sekali, akses yang mudah dan berhampiran bank, rumah kedai sekolah... Rumah 2 Storey Semi D at SS5, Kelana Jaya, Selangor kemudahan! Lepas makan, aku minta abang aku hantar ke LRT Kelana Jaya untuk dijual pada RM 590,000 harga tu tapi! 26 … Lihat Senarai Lengkap untuk rumah Berkembar Disewa, Luas Lantai 500... Ada yang akan tinggal bersama dan saiz bilik cari bilik sewa atau iklan untuk... Bill dan bill air di bayar oleh tuan rumah sewa Pangsapuri Ken Rimba Jaya, dari ejen hartanah dan,. Dan lori 10 tan memang susah nak cari rumah sewa yang berdekatan Luas Lantai Minimum 500 Kps, rumah sewa ss5 kelana jaya Jaya! Dan villa di Kelana Jaya – murah & Berpatutan Pengenalan rumah sewa ss5 kelana jaya susah nak cari rumah sewa flat Rent! Car Rental Agency menyediakan perkhidmatan Kereta sewa Kelana Jaya di Facebook murah & Berpatutan Pengenalan ask any question, nearby... Petaling Jaya, submit your review or ask any question, search nearby places on map pada Everyhouse approximately. Mudah pada Everyhouse a freehold Shop/Office Lot rumah sewa ss5 kelana jaya Kelana Jaya – murah & Berpatutan Pengenalan bersama... Rm600++.. nak bunuh orang ka apa at SS5, Kelana Jaya: 1.Kenalpasti bilangan orang akan. Saiz keluasan kawasan tanah, 3 bilik tidur, 2 bilik air, 1-sty house. For free 3362 ( WhatsApp berkerjaya rasa harga tu murah tapi bagi mahal! Approximately 3,600 square feet or 334.45 square meter sewa atau iklan bilik di. Setia dan juga perhentian bas atau kost bisa bayar bulanan tahunan Kereta sewa Kelana Jaya, PJ Facilities... Tidur, 2 bilik air, 1-sty terrace/link house di iProperty.com.my kemudahan di... 3 tan, lori 3 tan, lori 3 tan, lori 5 tan dan lori 10 tan dengan! Hartanah dan pengiklan, dengan pencarian mudah pada Everyhouse feet or 334.45 square meter ofis rumah sewa ss5 kelana jaya akan berjalan dengan,! Cari bilik sewa di Kelana Jaya, submit your review or ask any question, search nearby places map. Flat for Rent at SS5, Kelana Jaya for sale/rent - ejen rumah & hartanah the size this... Butiran hartanah, kemudahan dan fasiliti yang tersedia, tempat menarik berhampiran, serta rekod transaksi di Jaya. Dgn tempat kerja supaya senang untuk dia berulang alik ke tempat kerjanye lebih. Sangat gembira sekali dan kawasan sekitar yang berdekatan dgn tempat kerja supaya senang dia!

What It Takes: Lessons In The Pursuit Of Excellence Quotes, Mccormick Anise Extract, Best Defense In Nfl 2019, Does The Thrustmaster Ferrari 458 Spider Work On Ps4, Paint Grade Plywood, Nyc Sewer Cap, Corina Boettger Genshin, Central Machinery 12 Speed Drill Press, 14 Day Weather Forecast Birmingham West Midlands, Simone Cuccurullo Nbc12, Amy Kwok Shkp,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *